Monday, December 31, 2007

Crafty Girls professioneel en origineelCrafty Girlpower!
Crafty Girls is een online community voor eigenzinnige creatievelingen én de ultieme shoppingguide voor hip hollands handwerk. "Crafty Girls dus... en neeee, dat zijn geen Crea Bea’s. Het gaat namelijk niet om theezakjes vouwen of 3d-knippen." De meeste aangesloten crafty girls hebben een kunstopleiding gevolgd. Ze maken kleine originele collecties handgemaakte items. Ze restylen tweedehandskleding, ontwerpen tassen, maken sieraden of breien wintercollecties. "Niet volgens de geijkte paden of uit een boekje. Maar eigenzinnig, met humor, lef en een eigentijdse dosis ambitie en technische vaardigheden."

Hip Hollands Handwerk in webshops
"Onafhankelijke ontwerpers en vormgevers tonen hun werk in de Crafty Girls webshops. Van sieraden, accessoires en unieke t-shirts tot cd's en woonaccessoires. Origineel, vaak uniek en niet in de reguliere winkels te koop." Vanaf de CGwebshop-pagina's kan je doorklikken naar de eigen websites van de deelneemsters, waar nog meer werk te zien en te koop is.

Uitwisseling van ideëen en tips
Op het forum en in de agenda wisselen Crafty Girls ideeën, tips en inspiratie uit. Zo werkt de site als levendig en open netwerk voor eigenzinnige onderneemsters met handgemaakte ontwerpen. In "en profiel" staat elke maand een interview met een Crafty Girl over haar werk.
Laat je verder verrassen bij de afdelingen "projecten", "goodies" en "promomonsters".

No comments: